Om Ki-Kan

Mitt namn är Ann-Marie Bojfeldt men har kallats Kicka sen barnsben.
Till att börja med vill jag hälsa dig varmt välkommen till min hemsida. Här kommer du finna information om bland annat vilka olika former av behandlingar som jag erbjuder, bakgrund, Rosenserien, priser och information för dig som företagare.
Om du saknar någon information eller undrar över något så är du alltid välkommen att ringa eller maila mig din fråga så svarar jag så fort som möjligt.

Jag har alltid haft ett stort intresse för kropp och hälsa. I tretton år har jag med hjälp av massage hjälpt vänner och bekanta med krämpor, smärta och stresshantering. Jag började som lärling hos en mycket skicklig kroppsterapeut och fick då en gedigen grund att stå på.

År 2006 bestämde jag mig för att ta ett stort kliv i livet och följa min dröm genom att utbilda mig på Högskolan i Falun där jag läste kurser i anatomi, fysiologi och patofysiologi. 2007 läste jag vid Skolan för helhetsterapi i Siljansnäs till zonterapeut, där vi också berörde ämnen som t ex örtlära, akupressur, psykologi och öronakupunktur. Jag har även diplom i klassisk massage.

År 2008 så togs nästa naturliga steg genom att registrera Ki-Kan på bolagsverket och skaffa mig en egen lokal. Sedan dess har jag drivit företaget och med entusiasm skapat en avslappnad och naturlig miljö, med fokus på att kunna utföra en kvalitativ och professionell behandling.

Än idag håller Ki-Kan fortfarande till i samma byggnad.

Medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund